آخرین اظهارات معاون امور هنری در مورد اجرای صحنه‌ای کنسرت‌ها

03:2289۰

آخرین اظهارات معاون امور هنری در مورد اجرای صحنه‌ای کنسرت‌ها

سید مجتبی حسینی، معاون امور هنری در حاشیه تماشای تمرین اجرای ارکستر مجلسی تهران (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه) با بردیا کیارس و همایون شجریان گفت‌و‌گو و زادروز همایون شجریان را تبریک گفت

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجتبی حسینی در گفت‌و‌گویی خصوص برپایی کنسرت‌های آنلاین و برنامه‌های معاونت هنری توضیحاتی ارائه کرد که در ادامه می‌خوانید:

برپایی کنسرت‌های آنلاین از جمله اتفاقاتی است که تحت تأثیر شرایط فعلی شاهد آن هستیم؛ در همین رابطه معاونت هنری برنامه دیگری هم در دست دارد؟

مسأله اصلی این است که برنامه‌ریزی‌های پیش روی ما باید منطبق بر شرایط حاکم در سطح ملی باشد. کسی علاقه‌مند به تعطیلی هیچ یک از فعالیت‌های فرهنگی- هنری نیست، اما نگرانی از گسترش بیشتر بیماری کرونا و از سویی ضرورت‌هایی که برای حفظ سلامت مردم باید رعایت شود منجر به محدود شدن فعالیت‌های این حوزه‌ها شد و تعطیلی موقت برنامه‌های هنری را به‌دنبال داشت. بنابراین شرایط، استفاده از بهترین تدبیرهای ممکن به طریقی که سلامت مردم را هم به‌دنبال داشته باشد، ضروری است. وضعیت به‌گونه‌ای نیست که بتوان گفت به‌طور مشخص از چه زمانی فعالیت‌های فرهنگی- هنری به روال قبل خود بازمی‌گردند. شرایط عمومی کشور مرتب از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا رصد می‌شود، طی جلسات متعددی پیشنهادهایی برای فعالیت‌های هنری در زمانی که اجرای برنامه‌ها ممکن باشد، تدوین و ارائه شده است. از همین رو اگر روند بیماری کرونا نزولی شود و با شهرهای سفید بیشتری در جغرافیای کشورمان روبه‌رو شویم و پیشنهاداتی که ارائه شده از سوی ستاد مقابله با کرونا تصویب شود و این ستاد درباره آغاز فعالیت‌های هنری تصمیم بگیرد، به مرور برنامه‌های این حوزه‌ها به روال سابق و عادی بازمی‌گردد.

نظرتان درباره برپایی کنسرت‌های آنلاین در شرایطی که به تشریح بخشی از آن پرداختید چیست، بویژه که با استقبال خوبی از سوی مردم روبه‌رو شده‌اند و حالا هم قرار به برگزاری کنسرتی از سوی همایون شجریان گذاشته شده؟

ویروس کرونا حرکت را برای بهره‌گیری منطقی‌تر از فضای مجازی سرعت داده است. آنچنان که انتقال فعالیت‌ها و برنامه‌ها و آثار هنری در فضای مجازی در این مدت افزایش یافته است. در این بین هنرمندان هم تلاش کرده‌اند تا از این امکان استفاده بهتری کنند که از جمله این اقدامات می‌توان به حضور داوطلبانه آنان در این میدان و همچنین اجراهای آنلاین موسیقی اشاره کرد، اقداماتی که گامی مثبت برای تقویت روحیه مردم در مواجهه با این بیماری به شمار می‌آیند. هر چند که با محدودیت‌هایی جدی در این زمینه روبه‌رو هستیم. از جمله مشکلاتی که در ارتباط با مسائل مرتبط با فضای مجازی داریم که منجر به کاهش سرعت تبادل اطلاعات‌مان می‌شود. با این حال تا به امروز چندین کنسرت و نمایش به این شکل عرضه شده‌اند که با استقبال نسبتاً خوبی هم از سوی مردم روبه‌رو شدند. این استقبال عمومی گویای آن است که می‌توان از فضای مجازی در این زمینه استفاده کرد و می‌توان ویژگی‌ها، ضرورت‌ها و شرایط اجراهای آنلاین و انتشار آثار هنری را دراین دوره که یک تجربه خاص در تعطیلی فعالیت‌های هنری است از جنبه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بررسی کرد.

اجرای صحنه‌ای کنسرت‌ها بعد از عید فطر آغاز می‌شود؟

‌این مسأله به نظر و ابلاغ دستور ستاد ملی مقابله با کرونا بستگی دارد.

در صورت بازگشت کنسرت‌ها به اجرای صحنه‌ای، برپاکنندگان کنسرت‌ها ملزم به رعایت برخی پروتکل‌های بهداشتی از جمله فاصله بیشتر میان صندلی‌ها خواهند شد، تأثیر این مسأله بر افزایش هزینه بلیت‌ها چقدر است؟

در جلسات متعددی که میان مدیر کل موسیقی و دست اندرکاران موسیقی و مجامع صنفی و سالن‌ها برگزار شده است، درباره این موضوع بحث شده تا اینکه رعایت ضرورت‌های شرایط فعلی به افزایش قیمت‌ها منجر نشود.‌

 

 

لینک کوتاه
https://haftominmowj.ir /?p=15846

بدون دیدگاه

پاسخ دهید

فیلدهای مورد نیاز با * علامت گذاری شده اند